Historien

I snekkerilokalene i Rennebu ligger håndverkstradisjonene i veggene. Med kunnskap om treverk, respekt for naturen og en skapertrang til å lage kvalitetsprodukter, sørger vi for å ta vare på og gjenskape gode håndverkstradisjoner.

Hver gang vi begynner å jobbe med et stykke tre, ser vi for oss det ferdige produktet. Slik har det vært hos oss siden vi startet Rennebu Snekkeri i 1988. Gründeren, Kjell Gunnes, har alltid vært fasinert av hva som kunne skapes med enkle hjelpemidler og et godt håndlag. Som tømrermester tiden hadde han rikelig med utfordringer der han fikk satt sin kreativitet, sitt håndlag og praktiske sans inn i en faglig ramme. I 1987 fikk han tilgang på noen gamle snekkermaskiner, og da kom ideen om å starte egen virksomhet som skulle ta vare på og gjenskape gode håndverkstradisjoner.

Familiebedrift
Begge sønnene deler farens fasinasjon og engasjement for handverket og tradisjonen, og har alltid vært en del av utviklingen i bedriften. I 1994 begynte eldste sønn Kjetil i bedriften på fulltid etter mange år med ferie- og fritidsengasjement. Han er utdannet revisor, men tok snekkerfagutdanning etter at han begynte å jobbe i bedriften. I 1999 fikk han Mestertittel. Yngste sønn Kjell Erlend, tok snekkerfag på videregående og startet på læretiden sin i bedriften i 2001. I 2005 fikk han sin Mestertittel.

Sterke håndverkstradisjoner
Vi har vært opptatt av å føre kunnskap og tradisjoner videre, og har ført 10 lærlinger til Svennebrev. Våre kunder har vært en pådriver for utvikling og nyskapning, og de utfordrer oss stadig både på smarte løsninger og design. I dag har vi 12 dyktige ansatte som hver har en unik kompetanse innenfor sitt fagområde. Derfor er det med stolthet vi kan si at vi er spesialister på heltre. Vi er stolte av å ha dette som utgangspunkt i vårt møte med kundene våre.

Du er alltid velkommen til å ta kontakt med oss på telefon eller epost. Stikk gjerne innom vårt kontor i Kjøpmannsgata 6 i Trondheim, eller besøk vårt snekkeri i Rennebu.