Prosessen

1

Du tar kontakt med Rennebu Snekkeri

Du har kanskje besøkt noen som har fått bygget et kjøkken av Rennebu Snekkeri? Kanskje du har hørt om oss, eller funnet oss på nett. Når du tar kontakt skal vi svare på dine spørsmål så raskt som mulig. Sender du en mail, så ringer vi deg gjerne opp. Vi setter opp et møte for å avklare dine behov.

2

Vi møtes for å diskutere behov og løsninger

I dette møtet forsøker vi å avklare hvilke ønsker du har til ditt nye kjøkken eller møbel. Vi avklarer spørsmål rundt budsjett og muligheter innenfor dette. Tidsperspektiv på leveransen forsøker vi også å avklare. Kanskje har du allerede tegninger, eller en plan for hvordan du ønsker ditt nye kjøkken skal være?

3

Befaring og tilbud

Etter  møtet vårt gjøres det klart til å levere et tilbud. Her gjennomfører vi ofte også befaring. Det gjør vi  for å skaffe oss oversikt over mål, hvordan rommet er, og for å foreslå løsninger som passer for deg. Vi ser ofte løsninger du selv ikke tenker over, det er en av fordelene med å ha levert skreddersydde kjøkken med millimeterpresisjon i 25 år.

4

Kontrakt og tegninger

Etter befaring gir vi deg et endelig tilbud.  Når dette er akseptert lager vi tegninger, og vi gjennomfører korrekturrunder med deg. Valg av hvitevarer og smarte løsninger bestemmes. Til slutt avtaler vi uke for montering.

5

Produksjon

Vi produserer ditt kjøkken i lokalene i Rennebu. Her bruker vi materialer av høyeste kvalitet. Vi kjører kvalitetskontroll på alle dører, skuffer, hengsler, maling og tilhørende utstyr. Hvert ledd i det som skal bli ditt nye kjøkken lages unikt for deg. Alt material i tre lages etter tegningene vi har ferdigstillt sammen deg. Fordi vi har kontroll på hele prosessen fra tegning til produksjon og montering får du også en kostnadseffektiv prosess.

6

Montering og oppfølging

Til avtalt dato kommer vi for å montere kjøkkenet ditt. Det er de samme folkene som er med i salg og produksjonsprosessen som følger deg opp, og er med på monteringen. Med millimeterpresisjon setter vi sammen ditt nye kjøkken. Vi mnterer hvitevarene og benkeplatene. Er det behov for justeringer tar vi de fortløpende. Når du er klar til å ta i bruk kjøkkenet ditt gir vi deg gode tips om vedlikehold. Kjøkkenet fra Rennebu Snekkeri kan fort være det siste du bygger!